Læsetid: 1 min.

Folk

24. september 2005

Stolefolk

I dag er man velkommen til at tage sin sjoveste, grimmeste eller ældste stol med på Museerne i Tønder, der inviterer til konkurrence i fejringen af 'Stolens Dag'.

Liberalister

Danmark får i dag et nyt, liberalt parti med navnet Liberalisterne. Overskrifterne er 'frihed, ansvar og lavere skatter'. Så kan Fogh jo snuppe 'Frihed og Lighed' til det, der nu bliver Danmarks andet liberale parti.

Fiske-filantroper

I dag og i morgen inviterer Skandinavisk Killiselskab til international udstilling af æglæggende tandkarper i Valby. Formand John Rosenstock er netop vendt hjem med en helt ny killiart, som har fået hans navn. Vi venter spændt på filmen Fisken, de kaldte Rosenstock.

Fødselsdagsbørn

Der er fødselsdagsfest på Christiania i dag med gratis morgenmad og live musik med Blues Brothers. Hvem ved, om politiet også kigger forbi - hav nogle citronhalvmåner klar, just in case.

Klippefolk

Der er danmarksmesterskab i frisørkunst i Herning i denne week-end med shows og tekniske demonstrationer. Arrangørerne garanterer, at der vil blive tryllet med farver og klip på/for de 4-5.000 forventede tilskuere. Stakkels rengøringspersonale.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu