Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

8. september 2005

Kopper og kolera i oversvømmelsens spor

NEW DELHI. Stadig flere flyvemaskiner ankommer fra Europa og Amerika med medikamenter for at forebygge kolera og kopper hos de 45 millioner ofre for oversvømmelserne i Nordindien og Pakistan. Aldrig før har man organiseret en saa stor luftbro til Indien. Redningshold ankommer fra mange lande, og mange steder i oversvømmelsesomraadet organiserer man ekspeditioner med baade for at undsætte de mange mennesker, der har søgt tilflugt i trætoppene.

Information, den 8. september 1955

Afro-reggae i storbyens favn

Det er fredag aften, Afro Festival 80 er gået i gang og midt på den lille kuppelformede scene i Enghaveparken står Amara Diomandé, smilende, og iført lyserøde læderstøvler, posede militærgrønne lærredsbukser og en T-shirt i reggae-farverne rød, gul og grøn. Amara understreger, at formålet med Afro Festival 80 også er at vise danskerne, hvad afrikansk kultur er. "Vi vil vise, at I har meget at lære af os. I er f.eks. vænnet til at betale for at more jer, men det gør man ikke i Afrika".

Information, den 8. september 1980

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her