Læsetid: 1 min.

Folk

28. oktober 2005

Johnny Depp

Han er køn, alsidig og har været alt fra pirat til misfoster - nu lægger han stemme til en film om levende lig. Tim Burtons animerede 'Corpse Bride' har premiere i dag.

Fogh, Bush & Blair

Under én procent af irakerne mener, at koalitionsstyrkerne øger sikkerheden, og 82 procent er stærkt imod, at de er i landet. Alligevel nægter de tre tenorer stædigt at trække tropperne ud, fordi de "sikrer, at landet ikke ender i borgerkrig." Hvem ved bedst?

Søren Gade

Danmark er så god til at forsvare freden i Irak, at forsvarsministeren onsdag fik en medalje af kollega Rumsfeld, der om nogen ved, hvordan man forsvarer verdensfreden. Og sørme om ikke dansken fik en missilforsvarsaftale med i hatten. Stort tillykke.

Søren Kierkegaard

Så er det snart 150 år siden, selv om han næppe ville fejre sin egen død, afholder det ikke Det Teologiske Fakultet i Århus fra at gøre det med et seminar i dag om forholdet mellem ham og 100-årsfødselaren Løgstrup. Kvikke læsere ser, at forholdet mest var i ånden.

Silvio Berlusconi

Han har pralet med både at have solen og medierne i lommen - i dag skal den italienske premierminister og 13 af medarbejderne fra hans medievirksomhed Mediaset i retten for skattesnyd, svindel og hvidvaskning af penge. Mon vi hører ham sige "Mea culpa"?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her