Læsetid: 1 min.

Folk

15. oktober 2005

Spejdere

Han bager snobrød og binder knob i nationens navn. Iført sin blå-gule spejderdragt fejrer Sveriges konge 50-års jubilæum som grønspætte. Vær beredt, Tjikker-Likker-Tjav!

Spioner

Agent 007 kan fremover kalde sig James Blond. Den næste skørtejæger og spion med licence to kill bliver nemlig Daniel Craig. Selv om navnet egentlig var hemmeligt, plaprede skuespillerens stolte mor frimodigt løs til lokalpressen om sin dygtige guldlok.

Sultestrejkende

Mød på Rådhuspladsen i morgen kl. 18 og demonstrer mod den sultestrejkende og torturede iraner Alae Ghaedis udvisning. Talere er Shiva Farahmand, iransk kvindepolitisk forkæmper, Manu Sareen, venstre-radikalt BR-medlem og Jørgen Arbo-Bæhr, Enhedslisten.

Grisebasser

Multiresistent salmonella har ramt et parti tyske svinekamme. Har du købt en flæskekam mellem den 27. og 30. september hos Slagter Riis i Valby og Nørregadeslagteren i Frederiksværk, så smid den væk. Eller bræk dig, hvis du ikke allerede har gjort det - bare et godt råd.

Spørgende

Genopstået fra de døde, en stor overraskelse - Nobelprisvinderen i litteratur kom bag på de fleste. Mest overrasket var dog prisvinderen selv. Den 75-årige dramatiker Harold Pinters reaktion på opkaldet fra Det Svenske Nobelakademi var: Hvorfor?

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu