Læsetid: 1 min.

FOLK

11. oktober 2005

Præsidenter in spe

Han troede, han skulle efterfølge præsident Thabo Mbeki som Sydafrikas præsident. I stedet for blev han anklaget for korruption. Jacob Zumas retssag begynder i dag.

Godtroende

Boy George er blevet anholdt - af politibetjente, han selv har tilkaldt. Tydeligvis omtåget og med stoffer på stuebordet åbnede han døren for de betjente, han havde ringet til på grund af indbrud. 'Hvad sker der' udbrød det forvirrede pop-ikon og blev anholdt.

Jordreformører

Den røde charmør, jordreformsmanden og præsident i Venezuela Hugo Chavez begynder i dag sin Europa-turne i Lissabon. Præsidenten er bongkammerat med store dele af den sydamerikanske venstrefløj. Måske han er på udkig efter nye venner.

Rumturister

20 millioner dollar fattigere lander rumfartsturisten Greg Olsen i dag på den kasakhiske steppe efter en 10 dage lang ferie på den internationale rumstation ISS. Mon turisten har jet-lag?

Moralister

Californiens guvernør Arnold Schwarzenegger har adskillige filmmord på samvittigheden. Alligevel vil han nu forbyde det, han selv blev rig på. 1.000 dollar må californierne slippe, hvis de sælger voldelige film og computerspil til børn.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her