Læsetid: 1 min.

Folk

6. oktober 2005

Louise Frevert

For belastet til Folketinget og dog velegnet som overborgmester. Det blev Dansk Folkepartis konklusion. Tag den, københavnere.

Nattegængere

Statsministeriet vil igen i år åbne sine vogtede porte på Kulturnatten den 14. oktober. Billetter skal afhentes. Dog må gæsterne ikke forvente at finde det prægtigste sæde beklædt. Statsministeren er den nat "på besøg i Afrika", oplyser ministeriet.

Smørtenorer

Det danske svar på Bing Crosby, giro 413-inventaret Gustav Winckler, ville i denne måned være fyldt 80, hvis ikke han var kommet tragisk af dage i 1979. Hans vibrationer får ny luft på hyldestalbum, hvor den hvide måges sættes på vinger af Dario Campeotto.

Tuborg-fans

Vil mejerigiganten Arla blive ved med at nedtromle små mejerier? Det vil Arlas nye direktør fortælle offentligheden om på et pressemøde i dag. Arla-direktøren har det for sin stilling overraskende navn: Peder Tuborgh.

Skandalesøgende

Det vækker store forventninger, når Ritzau oplyser, at Poul Nyrup Rasmussen i dag bliver afsløret. Det foregår på Christiansborg. Nærmere betegnet i Samtaleværelset, hvor præsidiet hiver forhænget af det kontrafej, som er malt af Michael Kvium.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her