Læsetid: 1 min.

FOLK

4. oktober 2005

Anders Fogh Rasmussen

Kjer. Kultur-Brian. Frevert. Fogh har på det seneste måttet forholde sig til adskillige løse kanoner.

I dag åbner Folketinget, og der er frirum for nye tosserier.

Polske håndværkere

Det forkætrede Bolkestein-direktiv debatteres i dag i Europaparlamentets komite. Selv om Europas økonomi slæber sig afsted, og det koster kassen at få udført service, er det meget farligt at diskutere initiativer, der kan fremme dynamik. Hvem sagde paranoia?

Boyband Folk

Og når vi nu er ved frygt og bæven, så skal det næsten nævnes, at Aalborgs Gigantium i dag ikke befolkes af klappølsesvingende håndboldfans, men i stedet af ex-poptøser og masochister. Det gennemført ulidelige 90'er-fænomen Backstreet Boys giver koncert.

Brøndby IF

De danske mestre er ene om at forsvare det lidt, der er tilbage af dansk klubfodbolds ære, når der i dag trækkes lod til puljespllet i UEFA-cuppen. Lad os håbe det bliver nådigt; at de undgår at trække et eneste godt hold, og at vi dermed spares for flere ydmygelser.

Alae Ghaedi

Der arrangeres i dag demonstration foran Indenrigsministeriet til fordel for den iranske familiefar, der risikerer at blive mødt med 10 års fængsel og 75 piskeslag, såfremt han udvises til Iran. Hvordan var det med politikken om, at vi ikke udviser mennesker til tortur?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her