Læsetid: 1 min.

Folk

1. oktober 2005

Spasmager-folk?

Premiere mandag på "den dygtige violinist Kim Sjøgrens flotte og hylende morsomme show 'Kims Sjow' serveret charmerende og hamrende musikalsk". Ord er fattige.

Smadrede folk?

Den blev kaldt historiens største boksekamp - Muhammad Ali kaldte den "det tætteste, man kan komme på at dø". I dag for 30 år siden slog han og Joe Frazier hinanden i stumper og stykker i 'The Thrilla in Manila'. Efter 14 runder sagde Fraziers træner stop.

Etsprogede folk?

Den bramfri tidligere mavedanser i Iran, Louise Frevert, har stillet et ubesvaret §20-spørgsmål til undervisningsminister Haarder om, hvorvidt udtrykket "tosprogede børn" ikke er misvisende? Hvis de talte to sprog, ville de jo ikke have behov for danskundervisning-

Folkevelfærd?

Hvor mange politikere kan man presse ind i en slagtebil? I dag stiller nogle af dem modigt op kl. 11 på Akseltorv i København, når foreningerne Frie Bønder - Levende Land og Sleipner, der kæmper for slagtedyrs velfærd, stiller en lastbil op og siger "Prøv det selv!"

Folkeretfærdighed?

Er det helt fjong at udvise torturofre til pisk i Iran, selv om de ligger for døden bare for at undgå det? Hvis ikke, så fortæl integrationsministeren, hvad du synes - og støt underskriftsindsamlingen for Alae Ghaedi på http://petitiononline.com/denmark

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her