Læsetid: 1 min.

Folk

24. oktober 2005

Robbie Williams

Den kække englænder, der om nogen er bevis på, at man succesrigt kan konvertere en fortid i et koncept boy-band til en solokarriere, udgiver i dag cd'en 'Intensive Care'.

Per Højholt

Findes der kritik af denne mand? Kanske man har kunnet brokke sig over, at hans poesi ikke forelå i en samlet version, men i dag udkommer 'Samlede Digte', og dermed en god mulighed for, at ikke-indviede kan tilslutte sig jubelkoret. Æret være hans minde.

Connie Hedegaard

Den potentielle konservative tronfølger, der i dag beklæder positionerne som miljøminister og planlovs-betjent, inviterer pressen på besøg til konference om 'håndhævelse af miljølovgivningen'. FOLK ville gerne komme, men frygter, det bliver for uhyggeligt.

FN fejrer sig selv

FN har 60-årsdag, Finland har været med i 50 år, og i den anledning udsendes en jubilæumsmønt. Som om dette ikke var anledning nok til at lade propperne springe, er det ligeledes 'Verdensdag for udviklingsspørgsmål', samt 'International uge for nedrustning'. Skål.

Valdemar Atterdag

Christoffer 2. pantsatte riget til de holstenske hertuger, men sønnike klarede ærterne, samlede nationen, og 'holdt sammen på det', som man siger i golf-sprog. Det er i dag 630 år siden, han døde på Gurre Slot ved Helsingør, og efter sigende spøger han stadig.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her