Læsetid: 1 min.

Folk

22. oktober 2005

Bob Dylan

For nylig var det Backstreet Boys, og det kostede på street credit-kontoen, men FOLK er nu igen begejstret for Aalborgs Gigantium, der har hentet mesteren til byen!

Arriva

Bus- og togselskbet, der nu også gør sit indtog i København, indfører 'sorte bokse' i deres busser, på linje med hvad man kender fra flytrafikken. En praktisk foranstaltning, når man efter et terrorangreb skal have information ud af forvredet metal... Er vi bange nu?

Orhan Pamuk

Den tyrkiske forfatter, der står bag bl.a. den fremragende 'Mit navn er rød' hædres med de tyske boghandleres Fredspris. Pamuk står i Tyrkiet anklaget for 'nedgørelse af den tyrkiske identitet', fordi han har kritiseret behandlingen af de armenske og kurdiske mindretal.

Grand Prix fans

Danmarks Radio er vært for 50-års jubilæet for det Internationale Melodi Grand Prix i aften. Begivenheden fejres med showet Congratulations, der afholdes i Forum. Og det er et godt valg, for her er lyden forfærdelig i forvejen, hvorfor den værste kritik kan fejes af banen...

Plovmænd

Alle er inviteret til Holstebro til nordisk mesterskab i dag... i hestepløjning. Altså den klassiske med plov og krikke. Der lokkes med en autograf af Europamesteren Niels Schelde-Petersen, der deltager i konkurrencen... og står bag arrangementet. Kom glad.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her