Læsetid: 1 min.

FOLK

29. november 2005

Alessandro Del Piero

Det lille ikon satte i går sit mål nummer 180 for de italienske mestre Juventus, og er nu klubbens mest scorende spiller gennem tiderne.

Årets kvinder

Når Woman's World Award 2005 i dag uddeles i Leipzig, ærer man mod sædvane ikke en enkeltperson, som f.eks. sidste års desperate housewife nr. et - Terri Hatcher. Prisen går kollektivt til 'mødrene' i SOS-Børnebyerne. En god idé siden 1715.

Cølibatprædikanter

Nej, ikke en ny vækkelse blandt fornøjelsesforsagere, men snarere et nyt tiltag af den gamle skole. Vatikanet fastslår i dag, at homoseksualitet er syndigt, og præster med 'tendenser' skal præstere tre års cølibat for at virke i den katolske kirke. Nye præster forstås...

Boligsvindler

Københavns Byrets 29. afdeling (hvem sagde administrationskolos?) behandler i dag en sag mod en mand, der har hustlet sig til 50.000 kroner ved at 'sælge' to lejligheder, han ikke var indehaver af. Må straffen blive hård.

Sikre afrikanere

Det nok så omtalte DIIS, hvis koldkrigsrapport forårsager myoser hos statsministeren, afholder i dag konference om det mørke kontinents nye sikkerhedssituation. Blandt temaerne er konflikterne i Sudan og Congo samt - surprise - krigen mod terror.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu