Læsetid: 1 min.

Folk

26. november 2005

Best
Klokken 13 i går blev det kendt, at den 59-årige legende George Best er død. Pelé kaldte ham verdens bedste fodboldspiller, og det kaldte Best selv ’sit livs højdepunkt’.

Skolelærer
Den irske forfatter Frank McCourt har også været skolelærer engang. Og her morede han sig selv ved at bede børnene skrive hinandens nekrologer. Det virkede, fortæller McCourt til The Independent: Der kunne blive helt stille i klasselokalet.

Taler
Hvis bare ikke livet var så kort, ville Friedrich Engels søndag være fyldt 185 år. Så kunne han have lavet en alternativ velfærdskommission og kommunikationseksperter ville rose ham for at ’brænde rent igennem’.

Ballademagerne
Ifølge den franske forfatter Alain Finkielkraut vil optøjerne i de franske forstæder fortsætte: »Vi kommer ikke til at vende tilbage til
rutinemæssig orden, vi kommer til se volden som hverdagens rutine.«

Slider
Det er under stor ståhej i Californien lykkedes en 50-årig mand at trække en bil adskillige meter med sit kønslem. Manden hedder Tu Jin-Sheng og hævder, at den voldsomme belastning skulle stimulere ekstraordinære seksuelle energier.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her