Læsetid: 1 min.

Folk

14. november 2005

Naser Khader

På Pejsegården i Brædstrup taler han for socialpædagoger om "Marginaliserede og udstødte". Han henregner næppe sig selv dertil.

Prinsgemalen

Talenter har han, ham Henrik. I dag præsenterer han på Fredensborg sin seneste digtsamling, der på dansk har fået titlen Hviskende brise. Tidligere i år udgav han kogebogen Til glæde for ganen. Vi ser frem til sammenskrivningen: Gispende ganer.

Forsvundne rockere

En Hells Angels-rocker står i retten i Middelfart tiltalt for skattesvig på 7,6 mill. kr. Han er imidlertid forsvundet og efterlyst. Hans advokat har lovet, at han nok skal dukke op til retsmødet. Siden er advokaten udskiftet, men den nye siger det samme.

Kongetro

Verden går tilbage. For 340 år siden underskrev Frederik III Kongeloven, der blandt mange andre konstateringer om livets guddommelige indretning fastslog, at kongen er "den ypperste og højeste hovede her på jorden". Det bør gentages i en ny grundlov.

Aldrende elskende

Instruktøren Nils Malmros begynder i dag skydningen af sin film Kærestesorger. Den følger en flok unge i gymnasiealderen og skal optages over tre år, således at skuespillerne kan ældes naturligt. Viborg Kommune støtter filmen med en million kr.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her