Læsetid: 1 min.

FOLK

9. november 2005

Ritt Bjerregaard

Hendes valgkamp har som slogan: "Ingen slinger i valsen." Nogle ville finde hendes karriere bedre sammenfattet i: "Ingen vals i slingeren."

Louise Frevert

Først måtte hun sygemeldes på grund af en racistisk hjemmeside. Så afslørede en tidligere samlever uniformerede fejringer af Adolf Hitlers fødselsdag. Og på fredag er hun emne for en bog om "Dansk Folkepartis dobbeltspil". Sikken valgkamp.

Kioskbasker

I Københavns Byret står en mand tiltalt for at kaste en flaske i hovedet på samt tage kvælertag på en kioskejer i Vanløse, hvis kiosk manden skulle overtage. Der forlyder ikke noget om, hvorvidt kiosk-overtagelsen er faldet på plads.

Terror-smittede

Odense Politi havde planlagt en terrorøvelse til i dag, men den er blevet byttet ud med en øvelse, der skal teste Odense-politiets beredskab imod fugleinfluenza. Øvelsen finder sted på Politigården. Hvad med fuglene? Er de inviteret indenfor?

Markedsbedømmere

På sit ugentlige møde vil EU-Kommissionen i dag tage stilling til spørgsmålet: "Har Tyrkiet en fungerende markedsøkonomi?" Hvor mange af de nuværende medlemslande kan man egentlig sige det om?

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu