Læsetid: 1 min.

Folk

7. november 2005

Bush

Så er der dømt 80'er fest, når TV-2, Kate Bush og Beastie Boys udgiver nyt i dag. TV-2 disker efter sigende op med noget af deres bedste materiale nogensinde.

Hitler

Londons letlevende damer kastede sig under Anden Verdenskrig så hæmningsløst over de udstationerede amerikanske soldater, at det truede den transatlantiske alliance mod Hitlers Nazityskland, viser dokumenter, som offentligheden først nu har fået adgang til.

Margrethe

I de kommende dage markeres 100-året for Norges selvstændighed, når det norske kongepar gæster Danmark. Det norske og danske regentpar holder fælles pressekonference på Fredensborg, hvor de vil tale om: "BLA, BLA, BLA, BLA, BLA-."

Autister

Autistiske træk er blot en videreudvikling af den mandlige hjerne. En gruppe forskere fra Cambridge mener nemlig, at udsættelse for mandlige kønshormoner før fødslen, giver en større fetisch for blandt andet skemaer og lister. Uhmm lister og skemaer-

Helle

I aften læser de tre forfattere Helle Helle, Janina Katz og Bjarne Reuter op af deres bøger i Den Sorte Diamant. Prototypen på et arrangement hvor man tænker, "hey, det lyder spændende", men i ni ud af 10 tilfælde ender med at blive hjemme alligevel.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her