Læsetid: 1 min.

Folk

3. november 2005

Saramago

Han har siden 1947 udgivet over 30 bøger og vundet Nobelprisen i litteratur. I dag udgives en ny bog af den portugisiske troldmand José Saramago.

Superman

Service til folket: Download gratis gamle film, der er ude af distribution på www.archive.org. Af titler kan nævnes 'Battleship Potemkin' og 'Superman'. Endnu en undskyldning for at sidde foran pc'en en hel dag iført stram blå og rød latexdragt med underbukserne uden på.

Muhammed

I dag uddeler Jyllands-Posten for 35. gang Aurora-prisen til årets dagbladsannonce. Kunne være bladhuset skulle tildele sig selv prisen i år som skulderklap for annoncen med de omstridte tegninger af profeten Muhammed. I ytringsfrihedens navn naturligvis.

Prins Henrik

Prins Henrik kører med druen og udvider nu den royale vinavl til også at omfatte danske druer fra Fredensborg Slot. Prinsen eeelsker vin og overrakte forrige søndag årets høst til Frederiksborg Vin. Gad vide, om slutresultatet vil behage de royale smagsløg.

Mek Pek

I dag er det præcis et år siden Seest blev ramt af en tragisk fyrværkeriulykke, der nærmest ødelagde hele Koldingforstaden. Det bliver markeret i bydelen med underholdning af så garvede navne som Etta Cameron og Mek Pek med band.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her