Læsetid: 1 min.

Folk

25. november 2005

Fødselsdagsbørn

Der skal være fest i Texas i dag: Jenna og Barbara fylder 24 år. Deres far hedder George; han er præsident i USA, og hans fjender siger, at han er begyndt at drikke igen.

Demokraten

Så er det ved at være tid til at kåre årets juledekoration ude på alle arbejdspladserne. Her på redaktionen tænker vi politisk: Vi anbefaler politikeren og forfatteren Naser Khaders tatovering på overarmen: Der står demokrati med arabiske bogstaver.

De hvide

Der banker hjerter under AGF's hvide bluser. Nu deltager fodboldspillerne i 'Makepovertyhistory'. På søndag vil de bære det hvide armbånd, der signalerer gældseftergivelse til Den Tredje Verdens lande. De ved vel godt, hvad de efterhånden selv skylder publikum.

Spøgefugle

Ledere på DR må snart afsløre, hvilket væddemål seerne har tabt, siden vi aften efter aften skal straffes med udlandsredaktør Torsten Jansen som studievært på TV-Avisen. Vittigheden virkede de første gange, nu er vi begyndt at tage den alvorligt.

Maleren

Diego Rivera lavede så flotte vægmalerier, at General Motors i Detroit bad ham udsmykke deres fabrik. Han kom og malede portrætter af store kommunister. Amerikanerne overmalede det, og Rivera grinede hele vejen hjem til Mexico, hvor han døde for 48 år siden.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu