Læsetid: 1 min.

FOLK

23. november 2005

Ronaldo

Nej, han er ikke med, når Real Madrid i aften spiller mod Lyon. Nej, han var ikke rigtig klar, selv om han spillede med mod Barcelona. Ja: Ronaldo er blevet skadet igen.

Lakridsforbryder

En hilsen til statsministeren fra Kenneth Thordals seneste album: "Anders, du er jo brun om næsen, min ven. Har du leget med Uncle Sam igen? Vask dine hænder. Børst dine tænder. Far kan ikke lide, når du snyder. Anders, din lille lakridsforbryder."

Mor-søn

Lenin må ikke hvile ved sin mor. Selv ville han begraves i Skt. Petersborg, men hans efterfølger, Stalin, placerede ham på Den Røde Plads i Moskva. Nye forhandlinger i toppen af Rusland ender med, at Lenin bliver i Moskva, og mor stadig ligger alene.

Knuds far

Knud Romer appellerer i Ekstra Bladet: Vi må ikke fortælle hans far, at TV-Avisen bare er billeder på en væg. Faren tror nemlig på billederne. Her er så en appel til Knud senior: "Sig ikke til din følsomme søn, at du har gennemskuet det, men kigger med alligevel."

Værtinderne

Jordbrugsteknologerne Maria Nielsen og Jette Poulsen skulle i Rønde præsentere landbrugsuddannelsen for byens unge. Desværre ikke noget tilbud, de unge ikke kan sige nej til. Tirsdag udtaler Nielsen: "Der har ikke været nogen ved vores stand endnu."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her