Læsetid: 1 min.

Folk

21. november 2005

Brian Mikkelsen

Sidste chance i dag for at byde ind på at udgive den nye kulturkanon som bog og dvd. Vil blive kendt som Brian Mikkelsens 'Samlede Værker'.

Jens Albinus

Jens Albinus alias Hallgrim alias Ørnen risikerer at blive endnu mere flyvende, når Emmy-priserne uddeles i New York. Ørnen er indstillet i kategorien Bedste Dramaserie. Rumle Hammerichs HCA-film Unge Andersen i Bedste Miniserie. FC Zulu er også på.

Bjarne Reuter

En af de få danske forfattere, der har lige så megen succes hos de små som hos de voksne læsere, Bjarne Reuter, har netop modtaget BG Banks litteraturpris på 300.000 kroner. Tillykke.

Ulla Tørnæs

I en konkurrence om hvilket land, regeringen vil vælge at give bistand i nyt udviklingsprojekt er følgende nomineret: Mali og Niger. Ulla Tørnæs stiller op til høring herom kl. 11.30 på SAS Radisson Hotel i København. Afgørelse i december.

Henning Skaarup

Den tidligere speaker ved radio og tv-avisen, engang den mest autoritative stemme i Danmarks Radio, fylder 75. Er i dag blandt andet sprogkonsulent, medlem af Dansk Sprognævn samt foredragsholder med emner som Sprogets finurligheder og fælder. Skrev vi noget forkert?

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu