Læsetid: 1 min.

Folk

29. december 2005

Steffen Brandt og TV-2

100.000 solgte cd'er, dobbelt platin, og på hitlisternes førsteplads i snart to måneder. TV-2 har gjort deres seneste album til danskernes yndlingscd. Find på noget nyt.

David Letterman

Talkshow-værten David Letterman har sendt kode-beskeder og kærlighedserklæringer ud under sine shows. Det hævdede en amerikansk kvinde, hvorefter den intetanende tv-vært fik polititilhold. Forbudet mod at sende kærlige tanker er dog ophævet igen.

Susanne Osthoff

Hun blev befriet af den tyske regering efter at være blevet taget som gidsel i Irak. Alligevel har arkæologen Susanne Osthoff ikke fået nok. Hun vil nu tilbage til Irak. Politikerne overvejer et forbud til den obsternasige kvinde.

Radhakant Bajpai

Den 50-årige inder Radhakant Bajpais er kommet med i næste års Guiness Rekordbog på grund af sit ørehår. Det måler nemlig 13,2 centimeter. "Gud har været god mod mig," var Mr. Bajpais egen kommentar. Historien melder intet om hæmmet hørelse.

Bob Geldof

Det betaler sig at arrangere rock-koncerter - i hvert fald hvis man hedder Bob Geldof. Nu har rock-bedstefar nemlig fået nyt job som konsulent for en konservativ tænketank om globalisering og global fattigdom. Tillykke med jobbet, Bob.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her