Læsetid: 1 min.

FOLK

14. december 2005

Naomi Watts

B.T. mener, at King Kong-stjernen Naomi Watts med sine 'dådyrøjne' og 'let skræmte blik' er en blond udgave af kronprinsesse Mary. Find fem fejl.

King Kong

Anmelderne er blevet pålagt tavshedspligt op til premieren på Peter Jacksons 207 millioner dollar genindspilning af King Kong. Stor abe, køn blondine og en storby. Hvor mange overraskelser kan der være?

Andrea E. Rudolph II

EB kan også det der med at fiske nyheder ud af den blå luft. Bladet mener, at Vild med Dans-værtinden Andrea Elisabeth Rudolph er blevet gravid, fordi hun 'med sin 30-års fødselsdag åndende i nakken' er 'tydeligt mærket af det biologiske urs ubønhørlige tikken'.

Angelina Jolie

Angelinas tidligere elskerinde, supermodellen Jenny Shimizu, taler for første gang ud om sit 10 år lange forhold til Hollywood-stjernen Angelina Jolie. Hun beskriver Angelinas læber som 'to vandsenge' og siger, at de to altid vil være sammen. Pas på, Brad.

Hans Scherfig

I dag afsluttes en mini-forestilling på Avedøre Bibliotek om forfatteren Hans Scherfig, der i år ville være fyldt 100 år. Der vil blive budt på maltbolcher.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her