Læsetid: 1 min.

Folk

12. december 2005

Komikeren

Richard Pryor, 65 år, er død af et hjerteanfald i Los Angeles. Kendt for en bidende humor og for at have levet et hårdt liv med sprut, narkotika og i alt syv koner.

Liberale Rohde

Amtsformænd i Venstre beskylder ledelsen for topstyring i velfærdsdebatten efter, at politiske ordfører, Jens Rohde, har sendt brev ud til 4.500 tillidsfolk, hvor han advarer imod at "køre de ideologiske kanoner i stilling". Danmarks liberale parti?

Alternativt juleshow

SchwanzenSängerKnaben byder igen i år på et a capella-juleshow, der ifølge pressemeddelelsen 'deler ud af rødkål, andefedt og ris à la mande samt frække fantasier og skjulte lidenskaber'. Syngebøsserne deler ud i Kafcafeen i København frem til den 22. dennes.

The National

De kan beskrives som et moderne Joy Division og har udgivet et af årets bedste album. Med lørdagens koncert på Christianias Loppen spillede amerikanske The National sig tilmed også ind på FOLKs top 5 liste over alle tiders bedste koncerter!

Mel Gibson

USA's største organisation for frivillige republikanere har lanceret et website: melgibsonforgovernor.com og en underskriftindsamling, der skal overtale skuespilleren Mel Gibson til at stille op som republikansk guvernør i stedet for Arnold Schwarzenegger.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu