Læsetid: 1 min.

Folk

9. december 2005

Franskmænd

I Frankrig er det i dag 100 år siden, at loven om en total adskillelse af kirke og stat trådte i kraft. Vi venter stadig herhjemme-

Franz og Duran

Nyt og gammelt. Et af de mest hypede (med rette) bands inden for de sidste par år hedder Franz Ferdinand og indtager i aften KB-Hallen. Imens giver 80´er-popperne Duran Duran koncert i Forum Horsens. Duran bliver bare ved og ved og ved og ved og ved og.

Boldspillere

Så er det i aften klokken 20.15, at der i Leipzig er lodtrækning til fodbold-VM i Tyskland. Den nye frække kansler-Merkel deltager. Hvis nogen skulle være i tvivl, er Danmark ikke kvalificeret. Graversen kan være ligeglad - han er begyndt at date stripper-Kira.

Diktator

Præsident Mugabes regerende parti holder sin årlige konference for at gennemgå Zimbabwes politiske og økonomiske situation. Landet er berygtet for et nådesløst styre og en skrantende økonomi. Mon det er et populært samtaleemne til konferencen.

Rappper

Eminem overvejer stadig at trække sig fra musikken. »Jeg befinder mig et sted i mit liv, hvor jeg ikke ved, hvor min karriere er på vej hen.« Derfor titlen på hans nyligt udkomne opsamlingsalbum ´Curtain Call´ (Tæppefald,): »fordi det kan blive det sidste, jeg udgiver.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her