Læsetid: 1 min.

Folk

8. december 2005

Lennon

Det er i dag 25 år siden, at John Lennon blev skudt foran sit hjem i New York. Vi bukker dybt og takker den gamle beatle for sit umiskendelige musikalske aftryk.

Regeringsfolk

Dansk Folkeparti og regeringspartierne sætter sig i dag i rundkreds med kultur-Brian for at finde ud af, hvad der skal ske med radiofrekvensen, der blev ledig efter Sky Radio. Spørgsmålet er, om udfaldet endnu en gang bliver: "Skidt med indholdet - vi sælger til højestbydende."

Frede og Mary

Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary er med på tilskuerrækkerne, når Dansk Røde Kors den 18. december holder støttekoncert i Cirkusbygningen i København for jordskælvsofrene i Pakistan. Outlandish, Saybia og Søs Fenger optræder gratis.

Arnold Schwarzenegger

Guvernøren skal i dag bevise, om han reelt er en terminator, når han skal tage stilling til, om den dødsdømte Stanley Williams skal benådes i Californien. Williams er tidligere nomineret til Nobels Fredspris for bøger, der opfordrer unge til at holde sig fra kriminalitet.

Condoleezza Rice

USA's udenrigsminister lægger nu op til, at USA indfører et verdensomspændende forbud mod, at amerikansk personel udsætter fanger for tortur. Det sker efter, at hun ellers i dagevis har gentaget, at USA ikke tillader tortur. En presset udenrigsminister?

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu