Læsetid: 1 min.

Folk

2. december 2005

Martina Hingis

Tennis-fans, glæd jer! "The Smiling Assassin" vender tilbage til kvindernes tennis-tour efter flere års skadesstop. Teknik over kraft, any day!

Turtelduer

Forelskelse. Hjertebanken, fugtige håndflader etc. Nyd det, for det varer kun cirka et år. Det handler om biologi og hænger ifølge italienske forskere sammen med, at homo sapiens-par inden for dette tidsrum kan reproducere. Ikke et argument for 'den eneste ene'.

Congolesere

I dag afsluttes forfatningsprocessen i den Demokratiske Republik Congo. Efter mere end tre årtier med Mobutos Zaire, og fire problematiske år med Kabila, der blev skudt i 2001 efter at have omdøbt landet, kan man så håbe, landets navn så endelig vil give mening.

Said Mansour

Boghandleren fra Brønshøj, der kan blive den første i Danmark, der får dom for at have opfordret til terror, får i dag sin fortsatte varetægtsfængsling prøvet af en dommer ved Københavns Byret. Vokser sagskomplekset mon, eller har man bare ikke nok på ham?

Slaver

Er man lidt kynisk anlagt, kan man mene, at der er gået inflation i officielle FN-dage. Men der er i 2005 mennesker, der lever som slaver eller under slavelignende forhold, og dagen for udryddelse af slaveri tjener indiskutabelt sit formål. I dag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her