Læsetid: 1 min.

FOLK

27. december 2005

Madsvin

FOLK har været der før og er der igen. Det gik galt. Alt strammer, og andesovsen slog én til Hades. Kort sagt er spejlet ondt. Løsning: nytårsfortsæt - og Samarin.

Method Man

I stedet har vi så 'Pulejam' i store VEGA, og blandt en række interessante hip-hop navne finder man Clifford Smith aka Method Man. Er man til Wu Tang Clan, er det en stor dag, for han har aldrig tidligere været i Danmark.

Tyveknægte

Det er måske at skyde over målet, men der er et eller andet mystisk over det tyske mesterskab i opdirkning af låse, der afholdes for niende gang i dag og i morgen. Man forestiller sig en broget skare.

Gymnaster

Hvorfor de 200 springgymnaster, der i dag fremviser deres formåen i DGI Byen under titlen X-tremespring, lige vælger den forædte tid mellem jul og nytår til deres arrangement, forstår FOLK ikke. Sadisme eller masochisme?

Eskapister

Der er international latinamerikansk filmfestival i Cubas hovedstad fra i dag. FOLK dagdrømmer om kunsten, det latinske temperament... og sol, strand, timba, mørk rom og pulserende, inciterende... aaah.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her