Læsetid: 1 min.

Folk

23. december 2005

Sienna Miller

Angelina Jolie sagde nej. Scarlett Johansson og Charlize Theron lige så, og nu har Sienna Miller også afslået at blive ny Bond-babe. Det var ikke sket for Sean Connnery!

Juan Ramón López Caro

Madrids sportsaviser AS og Marca kappes om at finde krasse metaforer for Reals deroute efter onsdagens 1-2 hjemmenederlag mod Santander. FOLK er særlig fascineret af 'Sort Jul', og sædet brænder allerede lystigt under Gravesens spritny træner, Lopez Caro.

Radiohead

Godt nyt for fans af det brillante britiske band, der som en af få repræsentanter for start-90'ernes britiske bølge formår at forny sig. Deres ny album tager form, og de har annonceret, at de tager på UK, Europa og USA-turné i 2006. Så blev det jul!

Hans-Erik Malmros

Byrådspolitikeren for Moderaterna (Sverige) har haft et ikke særligt moderat misbrug af offentlige midler. 44.000 opkald til sex-linjer siden 1997 og 2.500 besøg på porno-sites i 2004 via tjenestetelefon- og computer. Straf? Gyldent håndtryk til 7,5 mio. kr. Schwing!

Bjørn Lomborg

Og når vi nu er ved det profane, skal det nævnes, at verdens 14. klogeste mand, miljørelativist og statistiker Bjørn Lomborg, har fået flyttet sit Copenhagen Consensus foretagende til Copenhagen Business School med hjælp fra Danida. Uhellig alliance, men rette hylde.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her