Læsetid: 1 min.

FOLK

21. december 2005

Ronaldinho

Den brasilianske samba-troldmand løb for andet år i træk løb med FIFA-titelen: verdens bedste fodboldspiller. Et entydigt rigtigt valg. Ronaldinho gør fodbold til kunst.

Ahmadinejad

EU og Iran forhandler i dag om det iranske atomvåbenprogram. Ved siden af diskussioner om tungt vand og letvandsreaktorer, kan man gætte på hvor meget vand, der var i præsident Ahmadinejads hoved, da han kaldte Holocaust-fornægtelse 'videnskabeligt'.

Bøssebrude

De første registrerede partnerskaber mellem homoseksuelle i Storbritannien indgås i dag. Blandt de glade 'queens' er Elton John, der smedes sammen med partneren gennem 12 år, David Furnish. Windsors Guildhall er rammen, som da prins Charles fik Camilla.

Dick Cheney

Vicepræsidenten, der har slugt adskillige kameler i løbet af den sidste uge med Patriot Act's fald og nederlag til John McCain vedrørende amerikanske tortur-forbehold, ankommer til Kairo, hvor præsident Mubarak tager i mod. Mon de stikker hovedet i sandet?

Amok-julemænd

40 stangstive julemænd i New Zealand plyndrede i weekenden forretninger, kastede med flasker og overfaldt sikkerhedsvagter. Julemændenes talsmand forventer, at en dokumentar om dagen, der vises den 24. december, vil neddrosle bestyrtelsen. Glædelig jul.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her