Læsetid: 1 min.

Folk

17. december 2005

Poul Nyrup

Eks-statsministeren signerer sin bog 'Vokseværk' om den 'lange seje kamp for at skabe det danske velfærdssamfund'. Der er nok andre socialdemokrater, der også vil have kredit.

Pampere

Medlemmerne af bestyrelsen og ledelsen i Lærerstandens Brandforsikring har brugt en halv million medlemskroner på rejser med ægtefæller til Sydfrankrig. Hmm... Pensionistrejser betalt med andres penge. Lugter vi Farum-gate?

Brian Mikkelsen

Årets julegave til DBU kommer fra sportsminister Mikkelsen, der har tilbudt 'økonomisk og politisk' opbakning om at få EM til Danmark i år 2016. Men DBU er ikke meget for at pakke op, før opbakningen bliver til kontanter.

Rygere

Ansatte i Københavns Kommune skal skodde smøgerne fra nytår 2007, hvor deres arbejdspladser bliver 100 pct. røgfri. Det var da heldigt, at Kramer nåede at slippe væk i tide.

Regnskovsglade

I denne weekend arrangeres vilde 'happenings' for at promovere årets 'feel good' julegaveidé: en aktie i Ecuadors regnskov. I København kan man få malet sit ansigt af en gorilla (yikes), mens Århus sætter vildskaben i gang med glögg. Foreningen Nepenthes arrangerer.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her