Læsetid: 1 min.

Folk

14. januar 2006

Drengemanden

To ting, som kun få ved om Bubber: Han kan få skæg, og han filosoferer. Følgende sandhed løsnede han i går i B.T.: "Livet er jo meget mere, end det var, da jeg voksede op."

Guvernøren

Verdens engang stærkeste mand, men nu guvernør i Californien Arnold Schwarzenegger styrtede på sin motorcykel i denne uge. Han ville lære sin søn på 12 at være 'selvkørende', men det endte galt. Moralen i historien kan man selv finde på.

Franske fremmede

Arbejdsløsheden er på 10% i Frankrig, ungdomsarbejdsløsheden på 20%, og for de unge i byerne er den 40%. I Le Monde siger Daniel Cohen: "Man søger efter kulturelle årsager til oprørerne i forstæderne. Men det er arbejdsløsheden, som gør folk fremmede her i verden."

Feministen

Efter en aften med virkeligheds-tv kan man føle sig dum og beskidt. Især hvis man ellers er klog og ren. Den kendte feminist Germaine Greer fortæller i The Guardian om sine fornemmelser efter at have set Big Brother: "Her sad vi, med hovedet langt nede i toilettet."

Starlette

Supermodellen Kate Moss er blevet afsløret som kokainnyder, hun er blevet fyret og svinet til. Men torsdag blev hun set på en stripbar i New York med en veninde. De dansede, de kyssede. The Mirror rapporterer: "Folk heppede helt vildt, selv om de to ikke tog deres tøj af."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her