Læsetid: 1 min.

Folk

7. januar 2006

Guldlok

Kenneth Carlsen kan ikke længere kalde sig ubesejret i 2006 efter at have tabt kvartfinalen i tennisturneringen i Adelaide. To sejre blev det til.

Marilyn Manson

Chok-rockeren Marilyn Manson skal spille sammen med Nick Nolte i filmen King Shot. "Jeg skal spille en 400 år gammel profet, som bor i et hul i jorden og får tiden til at gå med at spise østers og voldtage kvinder," forklarer Manson.

Indere

Indien tillader dueblod og katte-testikler i gammel hinduistisk medicin. Men resultatet af tests af medicinen, som landets kommunistparti har foretaget, har bragt landet på den anden ende: Medicinen skulle angiveligt indeholde rester af menneskelige kranier.

Stig Dalager

De 12 forfattere, der har kritiseret regeringens retorik i indvandrerdebatten, vil nu arrangere et debatmøde og skrive endnu et protestbrev. "Vi er blevet beskyldt for at knægte ytringsfriheden, og med dette brev vil vi give svar," siger Stig Dalager.

Helle Thorning-Schmidt

De radikale har inviteret Pia Kjærsgaard og Helle Thorning til nytårsstævne om temaet 'Globalisering' i denne weekend. Pia K: "Globalisering koster arbejdspladser". Marianne Jelved: "Globalisering skaber vækst". Helle T: "Jeg har ikke besluttet mig".

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her