Læsetid: 1 min.

Folk

6. januar 2006

Ubesejret

Kenneth Carlsen er indtil videre ubesejret i 2006 efter i går at have spillet sig videre til tredje runde i tennisturneringen i Adelaide! Det var sæsonens anden sejr...

Oscar-vært

Det bliver den relativt ukendte komiker Jon Stewart, der skal styre løjerne ved Oscar-uddelingen i år, efter at Billy Crystal har takket nej. Sidste års vært Chris Rock bliver nok aldrig spurgt igen efter udtalelsen: "Priser er jo bare noget lort, man giver til idioter".

Legende

Han blev født på dagen i dag i 1945 klokken 02.30 om natten. 11. maj 1981 døde han på et hospital i Miami. I Trenchtown, Jamaica, startede han sit første band i 1961 - det fik sidenhen navnet The Wailers. I dag ville Bob Marley være fyldt 61.

Vred radikal

Naser Khader kalder Folketingets direktør Henrik Tvarnø for en "neandertaler", fordi hans kæreste har mistet sit job hos Folketingets formand. "De har kendt til vores forhold i halvandet år, så hvorfor skal hun have besked midt i sin barselsorlov."

Hvalpe

En af de mere specielle eftervirkninger af orkanen Katrina er et sandt hvalpeboom. Tusindvis af dyr render løse rundt i gaderne, men noget tyder på, at mange flere vil støde til. "Jeg har aldrig set så mange hundehvalpe", siger en dyreværnsmand til AP.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her