Læsetid: 1 min.

Folk

27. januar 2006

Johnny-drengen

Tronarvingen får ikke lov at glemme, at han har gået i dametøj. Dåbskjolen udstilles på Amalienborgmuseet.

Steffen Brandt

Den sortklædte århusianer har adskillige Danish Music Award-nomineringer og et kæmpe pladesalg med sig, når tv-2 indleder danmarksturné i Odense i aften. Det er efterhånden kun dem selv, der synes, de er kedelige.

Ingeniører

I dag afholdes konferencen 'Ingeniører i Praksis', hvor ingeniørers placering i det danske samfund skal diskuteres. Men netop i dag kan man vel ikke være i tvivl om, hvor en del af dem er placeret. Konferencen foregår i Ingeniørhuset i København.

Mozart

Han ville være fyldt 250 år i dag, så i Salzburg mindes han behørigt med et maratonprogram, hvor Riccardo Muti dirigerer flere af verdens førende solister. Er det stadig sjovt at foreslå Tina Turner?

Trine Dyrholm

Hendes Grand Prix-sang 'Danse i Måneskin' er blevet kanoniseret. Men hun er ikke med i juryen, når årets Melodi Grand Prix-drink kåres i dag af blandt andre Kirsten Siggaard og Søren Bundgård. Arrangørerne mangler tydeligvis dannelse.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her