Læsetid: 1 min.

Folk

5. januar 2006

Robert Duvall

Han debuterede 1962 og er blandt andet kendt for sin rolle i Godfather-filmene. Den amerikanske skuespiller og Oscar-vinder Robert Duvall fylder i dag 75.

Churchill

Havde Adolf Hitler ikke taget sit eget liv, skulle han slås ihjel uden en retssag, hvis det stod til Churchill. Det viser netop offentliggjorte notater fra Anden Verdenskrig, hvor den britiske premierminister foreslår, at man til lejligheden kunne leje en elektrisk stol i USA.

Fede amerikanere

Har julesulen gjort figuren lidt rundere, er der ingen grund til panik - i hvert fald ikke, hvis du er mand. Amerikanske forskere har undersøgt 33.000 amerikanere og konkluderer, at lettere overvægtige mænd har den mindste risiko for at dø i utide.

Utro kvinder

En kortlægning af 38 kvinders sexlyst på et amerikansk college viser, at kvinder er mest tilbøjelige til at være utro i løbet af den tid på måneden, hvor chancen for graviditet er størst. Ny undskyldning for utroskab: "Jeg kunne ikke gøre for det - jeg havde ægløsning."

Manson

Den hvid-sminkede chokrocker Marilyn Manson kommer snart med sin egen parfume, og den vil han gerne følge op med en makeup-serie, fortæller han: "Bortset fra en masse tv-værter er jeg vel nok den mest kendte mandlige bruger af makeup for tiden."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her