Læsetid: 1 min.

FOLK

3. januar 2006

Mel Gibson

Hollywood-skuespilleren fylder i dag 50. Kendt for sine rolle i Dødbringende Våben, sin instruktion af The Passion of the Christ og en meget, meget bred hals.

Edson Arantes

Den 65-årige fodboldlegende Edson Arantes do Nascimento er godt og grundigt træt af sit kælenavn. "Men en klassekammerat ville drille mig med navnet Pelé. Jeg flippede ud, da han kaldte mig det. Jeg slog ham." "Det lyder som babysprog på portugisisk."

Jack Bauer

I dag starter en ny sæsen af 24 timer med specialagenten Jack Bauer på TV2. Serien handler denne gang om en trussel mod forsvarsministeren og hele USA - samt en lille smule kærlighed. Mon ikke Jack brækker nogle arme og nok en gang reder trådene ud.

Rundbarberede

Nytårsdag havde Politiken en historie om mænd, der barberer de ædlere dele: "Render du rundt med en ordentlig hårdusk omkring kalorius, er du håbløst bagefter og trænger til en rundbarbering," starter artiklen. FOLK lader foreløbig shaveren blive i skuffen.

Homoseksuelle

Homoseksualitet ikke længere en sygdom! Det er i dag 25 år siden, at Sundhedsstyrelsen for første gang kunne oplyse, at man ikke længere betragtede homoseksualitet som en sygdom. Meget er sket siden.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her