Læsetid: 1 min.

FOLK

25. januar 2006

David Lynch

Nogle dage for sent, men: Bøj jer i støvet og hyld skaberen af utallige sublime film samt alle tiders mest uhyggelige tv-serie, 'Twin Peaks'. David Lynch er fyldt 60.

Axl W. Rose

Det kan ikke nævnes nok: Guns N' Roses er efter 13 års stilhed på vej med et album! Det er ventetiden værd bare at få Axl tilbage i medierne - et af meget få mennesker der både kunne være et egoistisk, racistisk, sexistisk, dumt svin og satans cool.

Tom Waits

Whiskystemmen er pissetræt af bilfabrikanter, der misbruger hans musik i tv-reklamer, så han har lagt sag an mod dem alle - og allerede vundet mod Volkswagen-Audi. Da de ikke kunne få Waits, havde de såmænd bare fundet en anden, som imiterede hans stemme.

Billy Corgan

En af 1990'ernes største melankolikere har erklæret, at han vil have sine drømme tilbage. Selveste Smashing Pumpkins står foran en genforening, selvom Corgan i sin tid sang: "Alt, jeg nogensinde har skabt, er dødt og borte. Alting vil ende en skønne dag."

Belle & Sebastian

FOLK afrunder dagens kulturtema med en anbefaling til jer, der holder af at drikke te om vinteren i store sweatere og lytte til rar musik: Ultra-sympatiske Belle & Sebastian er klar med 'The Life Pursuit' 6. februar - singlen 'Funny Little Frog' er ude nu.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu