Læsetid: 1 min.

FOLK

23. januar 2006

Teoretikeren

Hvis livet varede evigt, ville den italienske tænker Antonio Gramsci i dag være blevet 115 år gammel. Men det ville nok også betyde, at han skulle tænke det hele forfra.

Sociologen

Det er i dag fire år siden, at sociologen Pierre Bourdieu døde. Om vestlig udbredelse af popmusik, tv-serier og burgerrestauranter sagde han: "Det er første gang i historien, de billigste og tarveligste produkter i en folkelig kultur fremstår som de smarteste og chikkeste."

Lokalpolitikere

Ved et møde i Aalborg byråds dags dato klokken 16 vil den eventuelle principbeslutning om '4-sporet Nyhavnsgade' blive genstand for overvejelse. Men der er også afsat tid til snak om lokalplan 08-070; dvs. basaren ved Humlebakken i Aalborg Øst.

Venner

Hvis du har lyst til at skrue på din BMW under ordnede forhold og få en snak blandt folk, der har også en BMW, så er der et tilbud til dig i aften: BMW Club Danmark holder 'værkstedsaften Sjælland'. Der vil være mulighed for at drikke sodavand og spise snacks til.

Sundhedshjælper

"Tænk at stikke af," synger Magtens Korridorer på deres seneste album: "bare rejse væk." Hvis man har hørt så meget på den plade, at der skal til at ske noget, kan man søge stillingen som sundhedshjælper ved Sungiusarfik Aaqa i Nuuk. Ansøgningsfristen udløber i dag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her