Læsetid: 1 min.

FOLK

20. januar 2006

Lars Barfoed

Ministeren får kl. 13.30 besøg af en skoleklasse fra Bogense. Han har efterlyst unges bidrag til familiedebatten og får således det ønskede input.

Kurt Thorsen

I går blev den kendte show- og erhvervsmand løsladt et døgn før tid efter kun tre år i spjældet for milliardfusk. Han ventes i dag at møde op med klassisk fodlænke, når det fejres ved et releaseparty på Centralværkstedet i Århus, hvor man før reparerede tog.

Morten Hjort

En af de tungeste poster i Danmark inden for marketing besættes fra i dag af den 40-årige Morten Hjort, der kan sætte sig i en chefstol på Carlsberg. Han har tidligere solgt kaffe, derpå æblemost, så også på den måde er det

bestandigt gået fremad.

Prins Henrik

Prinsen holder åbningstalen kl. 14.45, når en 35 meter lang kopi af Bayeuxtapetet udstilles på Nationalmuseet, der kobler sig på krønikebølgen med ordene "en broderet krønike fra Vikingetiden." En mere blodig krønike end den med Palle og Ida og Kaj Holger og dem.

Rasmus Klump

En vældig børnemesse tager i dag sin begyndelse i Forum i København. Der er bøger, teater, film, tv, musik, spil, leg og sport. Blandt andet dukker fodboldspillere fra FCK op, ligesom en Rasmus Klump-pris uddeles. Flere MGP-deltagere kommer også. Varer tre dage.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu