Læsetid: 1 min.

Folk

13. februar 2006

Robbie Williams

Den britiske gavflab fylder i dag 32. Efter eget udsagn har han aldrig været forelsket. Til gengæld kan han drikke mange Guinness og score damer - endda samtidig!

Musikalsk and

De fleste kender ham nok som stand up-komiker og bagmand til filmen 'Terkel i knibe'. I dag springer Anders 'Anden' Matthesen så også ud som musiker med sit debutalbum. I 80'erne kaldte han sig DJ And - det vil han nok ikke kaldes længere-

Åbenmundet charmør

På filmfestivalen i Berlin langer Hollywood-stjernen George Clooney endnu engang ud efter USA's krig imod terror: "Det er ikke nogen krig, som man kan vinde ved hjælp af bomber. Her drejer det sig om idéer, som ikke kan løses ved at beskyde et land."

Dan Turéll

Han fandt inspiration til sine krimihistorier ved at vandre rundt på Vesterbro i selskab med en majs-pibe, hat og stålindfattede briller. Nu har afdøde Dan Turéll fået opkaldt en lille plads på Vesterbro efter sig, der lyder navnet 'Onkel Dannys Plads'.

Mænd og kvinder

Ifølge en undersøgelse i den britiske sladderavis Mirror er 23 procent af briterne blevet i et parforhold i over et år efter, de vidste, det ikke kunne holde. En femtedel af mændene svarer, at de aldrig kunne finde et godt tidspunkt at nærme sig emnet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her