Læsetid: 1 min.

FOLK

8. februar 2006

Nick Nolte

Selvom han når pensionsalderen i dag, er han ikke blevet for gammel til hverken stoffer eller teenage-piger. Skuespiller og producent Nick Nolte fylder 65.

Giorgio Rocca

I 80'erne var det Alberto Tomba, italienerne satte deres lid til, når det gjaldt slalom. Nu skal Giorgio Rocca løfte arven efter Tomba, der med sit robuste korpus fik god hjælp af tyngdekraften. Spis flere pizzaer, Giorgio.

Hwang Woo Suk

Den berømte koreanske genforsker Hwang Woo Suk har næppe brugt sine godt 30 millioner forskingseuro på forskning. Alle hans resultater inden for stamcelleforsking viste sig at være falske. Til hvem og hvad pengene så er gået, kan han ikke huske.

Michael Jackson

Fra ørkenstaten Bahrain vil popstjernen nu genoplive karrieren. Den nye opskrift lyder: Vatikan-pop. Senest har Jackson kontaktet det venetianske Edizioni Musicali Terzo, der har rettighederne til 24 af pave Johannes Pauls digte.

Isabella Smith

Danmarks svar på husmorikonet Martha Stewart, Isabella Smith, er nu blevet så god til at tage fusen på nordsjællandske forstadsfruer, at hendes internet-butik kan holde fem års fødselsdag. Tilbud: tre fuldstændig nævenyttige pottefødder i ler til 79 kroner.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her