Læsetid: 1 min.

FOLK

20. februar 2006

Michael Maze

En lykkelig skilsmisse i Düsseldorf har gjort Maze til Europas mest ombejlede bordtennisspiller. De bedste Champions League-klubber er klar til at skrive kontrakt.

Graffitimalere

Ikke nok med at det kolde vintervejr giver snot og en kold bagdel. Ingen gider stå og holde øje med graffitimalere på gaden på grund af kulden. TUZ, VRA, UHCC, HÆRVÆRK, TEISONE, BEIGE, F10, OND, BYENG, SW, MOA, BEA, KEH, IROE og ELSK er svedige for tiden.

Terroristjægere

Russisk politi har taget et nyt våben i brug for at fange terrorister og andre kriminelle: Zeppelin-luftskibe. Moskvas borgmester Yuri Lushkov peger på, at Zeppelinerne også kan bruges til at overvåge trafikpropper. Det er sgu da byplanlægning, der vil noget-

Peter Mueller

Han hedder næsten Peter Møller, og han er en næsten lige så stor en tudeprins, som den ægte vare. Den norske skøjtelandsholdstræner begyndte i weekenden at skælde ud på den norske presse, efter at han ikke magtede at få medaljer med hjem fra Torino.

Guitarlegende

For 46 år siden spillede Jimi Hendrix sin første koncert. Senere blev han kendt for at spille en uforglemmelig nationalhymne på en uforglemmelig festival, og for at købe hash og miste sin hat i København.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her