Læsetid: 1 min.

GAMLE NYHEDER

3. februar 2006

La Prensa paa gaden igen

Argentinas berømte blad La Prensa udkom i dag for første gang siden 1951 med sin retmæssige ejer Gainza Paz som chef. Bladet blev konfiskeret af den daværende præsident Peron den 26. januar 1951 og blev forvandlet til talerør for de peronistiske fagforbund. I december i fjor fik Dr. Alberto Gainza Paz atter bladet overdraget, men bladet maatte først reorganiseres. Bladet udkom i dag med en million eksemplarer paa aarsdagen for slaget ved San Lorenzo i 1813, der var et af de første i den sydamerikanske frihedskrig.

Information, den 3. februar 1956

Palmes mission

Den tidligere svenske statsminister, Olof Palme, har haft fremskridt i sine forsøg på at få omkring 70 indespærrede skibe ud afShatt Al-Arab kanalen mellem Iran og Irak, oplyste den irakiske viceudenrigsminister, Osman Ketani, søndag i Bagdad. Katani sagde videre, at Irak er parat til at samarbejde med Det internationale Røde Kors. Olof Palme vil vende tilbage senere i denne uge.

Information, den 3. februar 1981

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu