Læsetid: 1 min.

FOLK

31. marts 2006

René Descartes

Filosoffen, der metodisk arbejdede efter devisen om, 'alt bør betvivles', blev født for 410 år siden. Opgøret med vedtagne dogmer kunne ikke være mere aktuelt.

Birthe Rønn Hornbech

I dag præsenterer regeringen den omstridte antiterror-pakke i Folketinget. FOLK har spændt blikket rettet mod Birthe Rønn Hornbech, der siger, at hun frygter for retsstatens integritet. Hvor længe mon hun kan og vil kalde sig retspolitisk ordfører for Venstre?

Gerhard Schröder

I Tyskland stilles der spørgsmålstegn ved den tidligere kanslers toppost i den russiske gasindustri. Der er derfor i dag høring om eks-kanslerens nye job. Kender vi Schröder ret, så findes der nok en plausibel forklaring, der intet har med korruption eller nepotisme at gøre.

Bertel Haarder

På Niels Brock åbner undervisningsministeren i dag en international konference om danske uddannelser som eksportvare. Fokus er særligt rettet mod Kina. Så ikke noget med at tegne sjove tegninger af Formand Mao. Vi har et marked.

Helle Thorning-Schmidt

FOLK kan ikke komme uden om Helle, der som bekendt er medlem af oppositionen. Hendes snak om borgfred bevirker, at hun gang på gang kommer i konflikt. Hvad er det dog, der går galt? På FOLK synes vi faktisk, at det er lidt synd.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu