Læsetid: 1 min.

FOLK

29. marts 2006

A.P. Møller

Skibsrederen offentliggør i dag regnskabet for Dampskibsselskabet Norden. Skal vi gætte på, at manden også har tjent lidt der.

Clement Kjersgaard

Den allestedsnærværende gavflab er ordstyrer på aftenens arrangement på Københavns Universitet: 'En ny global trussel? Islamisme og international politik'. Hvis ikke Clement glemmer, at der også deltager et panel med bl.a. Martin Krasnik og Lars Erslev Andersen.

Kåre Bluitgen

Forfatteren, der fik en afgørende rolle i Muhammed-krisen, da han bebudede, at ingen turde tegne profeten Muhammed (Fred da være med ham) til hans børnebog, fortæller om både bog og egen rolle i Muhammed-sagen. Kl. 15på Hovedbiblioteket i København.

Solen

Så sker det igen folkens. Drag mod Rundetårn, Tycho Brahe Planetarium, Steno Museet i Århus eller Orion Planetarium i Jels, så er der delvis solformørkelse at skue. Nogen synes, det er fedt - på FOLK er begejstringen afmålt. Det sker kl. 12:51

Ove Pedersen

I aften kan Silkeborg IF banke endnu et søm i den forslåede århusianske fodboldkiste, AGF. Kan de hviiide snart holde mere ud? Et råd til træner Ove Pedersen: Hvad med frivilligt at hoppe ned i første division. No game, no pain.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her