Læsetid: 1 min.

FOLK

7. marts 2006

Ulla Tørnæs

Hvor er denne førhen prominente kvinde? Som udviklingsminister synes hun at have udviklet sig ud af udviklingen.

A.F. Rasmussen

Landstugteren, der så ofte skuffes og vredes over sine undersåtter, har forladt riget. Han har nu bestemt sig til at holde ferie, og så kan vi allesammen værsgo' se, hvordan vi klarer os uden en fast hånd. Bendt Bendtsen vikarierer.

Maveonde-ramte

Dagbladet B.T. offentliggør en liste over landets 240 mest uhumske spisesteder. Flovt for Torvets Pølsevogn i Rønne. Og for Naturklagenævnets kantine i København. For slet ikke at tale om Medicinske Afdelinger 200 og 302, Sydvestjysk Sygehus, Grindsted.

Tove Ditlevsen

I dag for 30 år siden døde forfatterinden. Hvis ikke hun havde berøvet sig livet, ville hun da have skrevet en masse mere? Eller er det omvendt: Hun døde, fordi hun ikke havde mere at skrive? Den sidste roman slutter med, at hendes alter ego begår selvmord.

Alexandra

Den titelforkortede prinsesse bivåner i dag åbningen af det københavnske Eksperimentariums innovative ung-til-ung uddannelses- og formidlingsprojekt "xciters". Er der mon nogen, der tænker deres derved?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her