Læsetid: 1 min.

FOLK

4. marts 2006

Meg Ryan

Meg har nu for åben skærm fortalt om sit mislykkede ægteskab med Dennis Quaid. Den slags er normalt ikke nok til at komme i Folk, men hun er jo så nuttet.

Prins Joachim

Prins Joachim er alene hjemme i weekenden og regerer officielt landet. De andre er nemlig taget til barnedåb i Norge. Der går rygter om abefest på Schackenborg i aften. Dem fra parallelklassen kommer vist også.

Josta Dladla

Fodboldspilleren, som næsten hedder blabla, er flyttet hjem til Sydafrika. Men - og hold nu fast - han længes efter Århus og sin gamle klub AGF. "Jeg beder bare AGF give mig en lille kontrakt," siger han til Ekstra Bladet.

Jennifer Lopez

Numse-Jenny er nomineret til De Gyldne Hindbær, som i dag uddeles i Los Angeles. Hindbærrene gives for årets værste skuespilpræstation, og det er endnu ikke sket, at en vinder har været til stede ved den festlige lejlighed.

Bøf-Jensen

Foreningen Stop Islamiseringen af Danmark holder demonstration på Gl. Torv i Aalborg under overskriften 'Hizb-ut-Tahrir og imamerne ud af Danmark'. Det er lige ved Jensens Bøfhus. Kan I ikke tage dem med ud af Danmark, nu I er i gang?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her