Læsetid: 1 min.

FOLK

3. marts 2006

Victoria Beckham

Den tidligere Spice-girl, har angiveligt fået rollen som Alexis i en ny filmatisering serien Dollars. Hun er både glamourøs og tilpas reserveret, lyder begrundelsen.

Steve Martin

Og hun er ikke alene. I dag er der præmiere på en ny verison af 'The pink panter', hvor Steve Martin spiller Peter Sellers glansrolle som inspektør Clouseau. Ifølge brugerne af internetdatabasen imdb.com, skulle filmen være ringe.

Amerikanere

I USA begynder i dag en retssag mod en amerikansk statsborger, som er mistænkt for at være medlem af det palæstinensiske regeringsparti Hamas. Partiet anses nemlig som en terror-organisation over there.

Russere

En delegation fra det palæstinensiske regeringsparti, Hamas, kommer i dag på besøg i Rusland. De er inviteret af præsident Putin, og man regner med, at Ruslands udenrigsminister, Sergev Lavrov, skal møde delegationen.

Jyder

Og så er det den længe ventede dag, hvor Fredericia Messecenter slår dørene op for Jysk Frimærkemesse 2006. Der er dog i globaliseringens navn blevet plads til både Fyns Frimærke Service og Valby Frimærkecenter.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her