Læsetid: 1 min.

FOLK

2. marts 2006

L:Ron:Harald

Den sønderjyske rapstjerne nægter at lægge sig ned. Mandag kommer han med plade nr. fire. Alt tyder på, at stilen er bibeholdt: En af sangene hedder 'Æ fra Jylland'.

Scarlett Johansson

Den næsten danske Hollywoodstjerne er blevet vred, fordi hendes skolekæreste har skrevet en sang om, hvorfor hun slog op: "Fame swept her off her feet - She sees nothing she did before - Hey Scarlett, you're not the same".

Henrik Ibsen

Ifølge flere debattører på tv-kanalen NRK's hjemmeside, er nordmændene allerede ved indgangen til marts måned ved at være godt trætte af Ibsen-året. Det kan flertallet af danskere sikkert sagtens forholde sig til.

Benny Pedersen

Firmaet Woodfloor har ansat Benny Pedersen som salgskonsulent. Han har arbejdet i gulvbranchen siden 1983 og kan lægge alle typer af gulve. "Vi håber, De kan finde plads til at bringe ovenstående i deres avis". Selvfølgelig vil vi da det.

De buttede

'Håndgranaten', 'Den lille buttede' - kær øl har mange navne, men når det nuværende lager er tømt, er det slut med Faxe Fad i de brune, små, tykke flasker. De er for dyre at producere, lyder det. Øv. Endnu et udtryk for den omsiggribende ensretning.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her