Læsetid: 1 min.

Folk

1. marts 2006

Jokeren
Hele Danmarks voksen-rapper, Jesper Dahl, skal være tv-vært på et nyt program om poker. Joker rimer på poker, så der er stadig antydningen af rap over det.

Kongelige
Det danske kongehus er begyndt at lægge jobannoncer ud på nettet: »Vi er interesserede i at afsøge, hvad der er derude på jobmarkedet,« siger hoffets informationschef, Lis M. Frederiksen. Man skal både kunne opvarte og servere for at få jobbet som livrist.

Michael Ballack
Chelsea skal have købt den tyske landsholdsspiller Michael Ballack. Han bliver verdens bedst betalte spiller med en ugeløn på 1,3 mio. kr. Det svarer til 2,6 mio. stykker Jenka-tyggegummi fra Centerkio-sken i Hasseris Bymidte. I hvert fald i slut-80’erne.

Boligejere
Boligejerne går et trist forår i møde. Det er renten, den bandit, der nu pludselig er begyndt at stige efter ellers at have opført sig pænt i lange tider. Pressen – med B.T. og Ekstra Bladet i spidsen – bringer historier om, hvor hårdt det bliver for landets boligejere.

Morrissey
Han har talt så grimt om USA og England, at FBI nu har haft den engelske rocksanger til afhøring. Det bekræfter ham i sin teori: »Hverken England eller USA er demokratiske samfund. Man kan ikke sige, hvad man vil, og hvis man gør det, bliver man efterforsket.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her