Læsetid: 1 min.

FOLK

27. marts 2006

Jens Galschiøt

Udstiller denne uge sin Hungermarch i Roskilde. De nydelige nisser symboliserer de 30.000 daglige børneofre for hungersnød.

Niels Halberg

Økologi er ikke, som myter siger, en vestlig luksus, som forringer kampen imod sult og fattigdom. Tværtimod kan økologisk dyrkning brødføde hele verden, har forskere ved Danmarks Jordbrugsforskning fundet frem til. Så er det bare med at komme i gang.

De irere, de irere

Bedst som antirygningen virkede hysterisk, er selv skotterne gået med til et totalforbud mod rygning på offentlige steder. Og i Irland støtter 96 procent et forbud! FOLK ville være tilfreds med blot til koncerter at forbyde røg - og snak, der overdøver musikken...

Pia Kjærsgaard

Sandheden kommer sig ikke så nøje for Folkets Leder. I sit seneste FN-angreb siger Pia K., at FN's våbeninspektører blev nægtet adgang til Irak, og det er som bekendt løgn. Men påstanden er jo, som Fogh ville sige, allerede fortid - lad os nu se fremad, ikk'?

Rikke Hvilshøj

Boligannonce på nysprog: Udlændingeservice åbner med et stærkt tilbud! Værelse, 25 kvadratmeter, perfekt til familie på syv psykisk nedbrudte mennesker og skønt beliggende på det yderste Amager nær Kastrup. Gode transportmuligheder ud af landet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her